6 de febr. 2013

Conferència USLA: El diable viu entre nosaltres. La batalla de les idees.


La USLA ha organitzat per aquest proper dijous 7 de febrer una conferència que porta per títol "El diable viu entre nosaltres - La batalla de les idees". El ponent serà en Felipe López Aranguren, sociòleg, escriptor i poeta, membre de l'Associació Catalana per la Pau, col.laborador del Centre d'Investigació per la Pau i Premi Nacional de Drets Humans.
L'acte tindrà lloc a l'Aula de Cultura de l'Ateneu Santfeliuenc, al carrer Vidal i Ribas 25, a les 19:30 hores i com sempre l'entrada és gratuïta.










Felipe López-Aranguren (Madrid 1951). Sociòleg. Des de 2003 a 2007 ha format part del Consell Assessor de RTVE a Catalunya. Director de l'empresa ARCS SL, l'objectiu és l'estudi, producció, gestió i promoció de tot tipus d'activitats, béns i serveis culturals. Membre de l'Associació Catalana per la Pau i col · laborador del Centre d'Investigació per a la Pau, de Madrid, guardonat amb el Premi Nacional de Drets Humans. Professor en diverses universitats d'estiu, col · labora en revistes i diaris i imparteix conferències sobre sociologia, cultura, pau i desenvolupament, política i literatura. Ha publicat llibres de variada índole, entre els quals destaquem les seves obres de poesia Runes i laberints (Argés, 1997), El viatger i la seva terra (1999), La nau de l'oblit (Actes, 1998), i L'esfinx (2001). Figura en l'antologia alemana Hell erwundete des Miltelmeers. Les seves obres han estat traduïdes també a l'anglès, francès i rus.